Úti murva 20-55 - remek útalap nagy teherbírással

úti murva
Az úti murva 20-55 mm-es, érdes szemcséi kiválló alapanyagként használhatók útakhoz, járdákhoz, ösvényekhez, parkolók alapjához.  Ügyeljen arra, hogy útépítési munkálataihoz a megfelelő murvát válassza, mert csak így biztosítható a hosszútávú használhatóság.
Ennek oka, hogy az egyes típusok jelentős eltérést mutatnak mint  mechanikai ellenállóságban mint rugalmasságban.
Az úti murva ellenáll a nagy forgalommal együttjáró fizikai terhelésnek, lezúduló csapadékvíznek, az időjárás viszontagságainak, biztosítja a teljes szerkezet stabilitását és kikezdhetetlenségét, felületi szilárdságát és terhelhetőségét. Magánházaknál az ajánljuk ház előtti parkolók létrehozásnál. Függetlenül attól, hogy új felület építését vagy meglévő felújítását tervezi, alkalmazásával projektjei megfelelnek majd a legmagasabb követelményeknek.
20-55 mm murva: 14.605 Ft/m3
 

Úti murva beépítése:

A murvával borított autófelhajtó végtelen lehetőséget kínál a lakástulajdonosoknak az ízlésüknek és stílusuknak megfelelő felület kialakítására. 
Ha nem megfelelő a kivitelezés, felső rétege gyorsan megsűllyedhet és kátyúk képződhetnek felszínén. Ezt elkerülendő, az egymásra kerülő rétegek vastagsága érje el a körülbelül 12-18 cm-t.
 
  • Az első zóna poros murvából készüljön.
  • A második (20-55 mm-es szemcséjű) a csapadékvíz elvezetését hivatott biztosítani, ezért jellemzően 8-12 cm vastagságú rétegből áll.
  • Végül a felső réteget a nagyobb 12-20 mm-es murvaszencsék alkothatják, amik funkcionális és esztétikai jellegű elvárásoknak egyaránt megfelelnek.
Ezeket a rétegeket külön-kölün is tömöríteni kell, hogy biztosítsák, a műút ne mozduljon el vagy sűllyedjen meg a rendszeres használat mellett.
úti murva beépítése

Bármilyen munkához keres alapanyagot, bátran válogathat kínálatunkból. Bizonytalan melyik típusból mekkora mennyiségre van szüksége? Ezen egyszerűen segíthet!
Töltse ki ajánlatkérő adatlapunkat és a megadott mobilszámon segítséget nyújtunk a helyes döntésben! Értékesítési körzetünkről valamint a szállítmányozás részleteiről a anyagköltségről linkeken kaphat tájékoztatást!