0-24 sóder

0-24 sóder
A 0-24 sóder rendelkezik a legszélesebb szemcseméret spektrummal az általunk forgalmazott sóderfajták között. Megtalálható benne:
  1. Homok: Ami 0,06 mm-től 2 mm-ig terjed. Ezen méret intervallumon belül az összes szemcseméretű homokszemcsét tartalmazza.
  2. Finom kavics: Szemcseméretei 2 mm-től 6,3 mm-ig terjednek. Ezen belül az összes szemcseméretűt tartalmazza.
  3. Közepes kavics: Szemcseméretei 6,3 mm-től 20 mm-ig terjednek. Ami a teljes 0-24 mm-es mérettartományt magában foglalja.
  4. Nagy kavics: Szemcseméretei 20 mm felett vannak, de csak a 24 mm-ig terjedő méreteket tartalmazza.
Így jól tömöríthető, ami a teherbírás növeléséhez szükséges az útépítésben. Erősen kopásálló, amely hosszú távú használatot tesz lehetővé.
sóder ár

Költségek:

Ezt a sódert, a főváros teljes területén ingyen szállítjuk, amennyiben 6 illetve 7 m3 (valamint e számok egész számú többszörösét) eléri a megrendelés. Amennyiben 10 m3 a szállítandó anyag mennyisége, akkor 7 m3-ig nincs fuvardíj, kizárólag a 3 m3-re kell kifizetni a házhozszállítást.
Szemcse
(mm)
Típusa Br. ár
(Ft/m3)
0-24 durva 11.430
 

Alkalmazása:

Számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt értékes építési anyag. Az egyik legfontosabb a szilárdsága. Szemcséi összetapadnak, ami erős és tartós felületet eredményez. A másik a vízelvezető képessége. Az eltérő méretű szemcséi között üres terek képződnek, amelyek lehetővé teszik a víz gyors lefolyását. Lényeges továbbá, hogy karbantartásmentes anyag, amely nem igényel rendszeres tisztítást vagy javításokat.
Felhasználása:
  • Útépítés : Alapzatként hasznos autóutak, kerékpárutak és gyalogos ösvények építésénél. Kitűnően terhelhető, csökkenti az út repedezésének vagy deformálódásának esélyét.
  • Alapozás : Épületek, házak és más szerkezetek részére stabil és egyenletes alapot biztosít.
  • Kertészet : A kertek és parkok útjainak és ösvényeinek kialakítására, valamint díszítésre.
  • Vízelvezetés : Mivel jó a vízáteresztő képessége, a vízelvezető rendszerekben, például árkokban és csatornákban is használható.
  • Beton és malter : A beton és malter keverékek alkotórészeként is hasznos, ahol a kőzetdarabjai hozzájárulnak a keverék szilárdságához és strukturális integritásához.
0-16 sóder kültéri lépcső építéshez

Mindegy, hogy dekorációs célokra vagy betonhoz szükséges adalékanyagként fogja használni, ha nehezen tud dönteni a szükséges mennyiséről vagy nem biztos benne, hogy a megfelelő anyagfajtát választja, csak töltse ki az űrlapot és adja meg mobilszámát. Ezzel visszahívást kér kollégánktól, aki szakmai kérdésekben a segítségére lesz.
De legyen körültekintő, tájékozódjon szállítási körzetünkről és a házhozszállítás részleteiről!