Kulé kavics 32-65

kulé kavics 32-65
A kulé kavics 32-65 mm a nagyméretű szemcsék kategóriájába tartozik. Biológiailag nem lebomló talajtakaróként szolgál, és nemcsak elnyomja a gyomokat, hanem segít megelőzni a talajeróziót is. A textúrák, színek keveréke esztétikus kontrasztot biztosít. Csak ügyeljen arra, hogy a karbantartás megkönnyítése érdekében alkalmazzon geotextíliát! E kavicsok használata olyan tereprendezési lehetőség, amelyet víztakarékossági célokat valósít meg, és a lehető legkevesebb öntözést igényli. Ha a helyes utat választja, kertjének csak a helyi éghajlatból származó vízre van szüksége. Ha ingatlanának vízelvezetési problémái vannak, vagy olyan lejtős területeken, ahol problémát jelent a lefolyás, a száraz folyómeder kialakítása segíthet amellett, hogy gyönyörűen kiegészíti a tájat. Különböző méretű kavicsokat használva stabil medret hozzon létre, ami buja ültetvényekkel rögzíthet.

Br. ára: 8.890 Ft/m3

 

Felhasználása:

Házak lábazata mellé: Amellett, hogy segít megakadályozni, hogy a lehulló esőcseppek felverjék a sarat az épület falára, hozzájárul a környezet esztétikus megjelenéséhez.

Kerti tavak medrének kibélelésére: Az optimális szemnagysága és tisztasága miatt hatékonyan akadályozza a víz szivárgását, továbbá a tiszta víz hullámokat vet a gyönyörű köveken, amik érdekes visszatükröződéseket keltenek.

Növényzet mellé: Nagy előnye, hogy a lombszívó nem szippantja fel, így felületét könnyű tisztántartani. Alkalmas ágyásszegélynek és járdaburk lat mellé is! A szegély az virágágyásokra irányítja a figyelmet azáltal, hogy határozott választóvonalat képez és segít megelőzni az eróziót is.

Ha a fák tövét folyami kövekkel veszi körül,  akkor válasszon világos árnyalatú köveket, és a tér azonnal világosabb lesz. Elhelyezhet velük egy vagy két növényt a fák alá, és esetleg egy nagyobb sziklát is, hogy vonzó és gondozott, mégis organikus teret kapjon.

nagyméretű kulé kavics dekoráció kertben

Ez a nagyobb folyami kavicsfajta vonzó és ellenáll az eróziónak. Amennyiben Önnek is szüksége van erre a termékünkre és Budapest területén vagy a környéken él, bizonyosodjon meg, hogy szerepel-e szolgáltatási területünkön. Amennyiben igen, akkor lehetőség van  házhozszállításra. Kérdéseit felteheti munkatársainknak, ha az ajánlatkérőnket kitölti és megadja mobilszámát, amivel lehetőséget teremt visszahívásra.