Mosott kavics 8-16 sziklakertbe és gyalogösvényhez

Mosott kavics 8-16
A mosott kavics 8-16 mm átmérővel az egyik leguniverzálisabb adalék. Kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, ezért alkalmas különféle építő- és díszítő munkákra. Szilárdságát és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességét bizonyítja, a munka típusa, amelyre használják. Először is közepes és vastag esztrichek, különösen lépcsők, alapok és födémek készítésére.
Bár legelterjedtebb felhasználása az általános építőipari, esztétikai tulajdonságainak köszönhetően dekorációs célokra is kiválóan megfelel. Laza, nem tömörödő szerkezetnek köszönhetően (sima,  lekerekített vonalai miatt) átengedi azt a nedvességet, amire egy virágágyásnak rendszeresen szüksége van. Tökéletes még kerti utak építésére is, mivel mérete lehetővé teszi a könnyű lerakást és az aljzat stabilitását.
Mosott kavics 8-16: 13.335 Ft
 

Mosott kavics 8-16 felhasználási ötletek:

Sziklakertben:

Ezekre a kavicsokra a sziklakert tulajdonosai is számíthatnak. Bokrokkal, bonsai fákkal vagy egy japán stílusú elemekkel rendelkező kertben tökéletes kiegészítő. A sziklakert elsősorban különböző méretű és textúrájú kavicsokból áll. Hogyan használja? Felszórhatja vele a sziklakert körüli teljes felületet. Ennek köszönhetően csökkenti a gyomok és fűfélék megjelenésének gyakoriságát, amivel sok órányi gyomirtást spórolhat meg. De tűzrakóhelyek, madárfürdők környékén is szépen mutat, hogy a  kerti kutak közvetlen közeléről már ne is beszéljünk.

Ösvényekhez:
Ne feledje, hogy mielőtt sétautat készítene, tervezze meg annak pontos helyét és célt, ahova vezetnie kell. Mindez 3 lépésből áll. Az első a korrekció. Ez a talajfelszín felső rétegének körülbelül 10 centiméteres eltávolítása. A második a szegélyek elhelyezése. Ezeket úgy kell felszerelni, hogy megakadályozzák a kövecskék elmozdulását. A harmadik az alap. Az úthoz kijelölt útvonalon 3 zónát kell lefektetni:
Az első legalább 15 centiméteres, legyen kőőrlemény vagy törmelék;
A második - válasszon vízáteresztő anyagokat, például geotextíliát;
3. Használja kavicsunkat, így gyorsan kompakt, egyenletes járófelületet kap.

mosott kavics 8-16 felhasználása

Szeretne Ön is kerti gyalogösvényt építeni? Nehéz kiszámolni az anyagszükségletet? Használja ajánlatkérőnket, megadva mobilszámát és hozzáértő kollégánk visszahívják Önt!

Kérdezzen tőlük bátran, akár a házhozszállítás, a kirakodás részleteiről vagy a fuvar ütemezéséről.
Kiszállítást Budapest területén továbbá Pest vármegye bizonyos településeire végzünk. A teljes listát a szolgáltatási terület linkre kattintva érheti el!
Több információra van szüksége a maximálisan rendelhető mennyiségről, estleg a tehergépkocsi helyigényéről! Ezekről és a tájékoztatást az áru kiszállítás linken kaphat! Tájékozódjon a 2024-es kavics árakkal összefüggésben!