Mosott kavics 8-16

Mosott kavics 8-16
A mosott kavics 8-16 mm átmérővel az egyik leguniverzálisabb adalékanyag. Kiváló műszaki paraméterekkel rendelkezik, ezért alkalmas különféle építő- és díszítő munkákra. Szilárdságát és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességét bizonyítja, a munka típusa, amelyre használják. Először is közepes és vastag esztrichek, különösen lépcsők, alapok és födémek készítésére. Nagyon gyakoran alkalmazzák a vízelvezetési, meliorációs feladatokra. Bár legelterjedtebb felhasználása az általános építőipari, esztétikai tulajdonságainak köszönhetően dekorációs céloknak is kiválóan megfelel. Laza, nem tömörödő szerkezetnek köszönhetően (sima,  lekerekített élek miatt) átengedi azt a nedvességet, amire egy virágágyásnak rendszeresen szüksége van. Tökéletes még kerti utak építésére is, mivel mérete lehetővé teszi a könnyű lerakást és az aljzat stabilitását.

Br. ára: 12.065 Ft/m3

 

Felhasználási ötletek:

Sziklakertben:

Ezekre a dekoratív kavicsokra a sziklakert tulajdonosai is számíthatnak. Bokrokkal, bonsai fákkal vagy egy japán stílusú elemekkel rendelkező kertben tökéletes kiegészítő. A sziklakert elsősorban különböző méretű és textúrájú dekorkövekből áll. Hogyan használja? Felszórhatja vele a sziklakert körüli teljes felületet. Ennek köszönhetően csökkenti az ottani gyomok és fűfélék megjelenésének gyakoriságát, amivel sok órányi gyomirtástól spórolhat meg. De tűzrakóhelyek, dísztavak környékén is szépen mutat, hagy a  patakok, vízköpők közvetlen közeléről már ne is beszéljünk.

Ösvényekhez:
Ne feledje, hogy mielőtt sétautat készítene, tervezze meg annak pontos helyét és célt, ahova vezetnie kell. Mindez 3 lépésből áll. Az első a korrekció. Ez a talaj felső rétegének körülbelül 10 centiméteres eltávolítása. A második a szegélyek elhelyezése. Ezeket úgy kell felszerelni, hogy megakadályozzák a kövecskék elmozdulását. A harmadik az alap. Az úthoz kijelölt útvonalon 3 réteget kell fektetni:
Az első legalább 15 centiméteres, legyen zúzott kőre vagy törmelék;
A második - válasszon vízáteresztő anyagokat, például geotextíliát;
3. Használja kavicsunkat, így gyorsan kompakt, egyenletes felületet kap.

mosott kavics 8-16 felhasználása

Szeretne Ön is kerti gyalogösvényt építeni? Nehéz kiszámolni az anyagszükségletet? Használja ajánlatkérőnket, megadva mobilszámát és hozzáértő kollégánk visszahívják Önt!

Kérdezzen tőlük bátran, akár a házhozszállítás, a kirakodás részleteiről vagy a fuvar ütemezéséről.
Kiszállítást Budapest területén továbbá Pest vármegye bizonyos településeire végzünk. A teljes listát a szolgáltatási terület linkre kattintva érheti el!
Több információra van szüksége a maximálisan rendelhető mennyiségről, estleg a tehergépkocsi helyigényéről! Ezekről és a tájékoztatást az áru kiszállítás linkre kaphat!