0-8 sóder

0-8 sóder
A 0-8 sóder egy standard szemcseméretű kavicsos homok. Nevében a számok azon frakciókat jelölik, melyek között a szemcseméreti eloszlása található. Ebben az esetben a legkisebb  0, míg a legnagyobb 8 mm. Általában természetes kőzetekből áll, melyeket különböző mechanikai feldolgozási eljárásokkal nyernek ki és tisztítanak meg. (egyszer szitált). Jó vízáteresztő képességű, alacsony szervesanyag-tartalmú és kiegyensúlyozott szemcseméreti eloszlású. Ideális olyan beton öntésére, amelynek nem kell nagy szerkezeti terhelést hordoznia, mint például a garázspadló vagy terasz. Ilyen esetben a kavicsos homokkal történő beton készítéséhez csak cementet és vizet kell hozzáadni. Csak adjunk hozzá cementet és vizet és máris könnyen elkészíthető, saját betonhoz jutunk. A keverési arány 1 rész cement 5 rész kavicsos homok, 1/2 rész víz. A megfelelő keveréssel jó betonhabarcsot kap.

Ára: 12.065 Ft/m3

 

Alkalmazása

  1. Útépítésben: Alapozásként használják útszakaszok, járdák, parkolók alatti rétegekben. Megfelelő alapot biztosít az aszfalt vagy beton rétegek számára.
  2. Támfalaknál: Vízelvezetési rétegként használják a támfalak mögött, hogy megakadályozzák a talaj felázását és nyomásának növekedését.
  3. Csatornázásban: Csővezetékek körüli töltésanyagként, hogy megakadályozza a sérüléseket és biztosítsa a víz elvezetését.
  4. Tájépítészetben: Dekoratív felületek létrehozására és vízelvezetési célokra.

Viszonylag egyenletes szemcseméret-eloszlással rendelkezik, ami sokféle műszaki alkalmazásnál előnyös. Mindemellett, beszerzése, szállítása és beépítése viszonylag költséghatékony. Kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tervezett alkalmazás műszaki követelményeit, és esetleg szükség lehet egy szakember konzultációjára a legmegfelelőbb típus és minőség kiválasztásához.

0-8 sóder kerítés lábazathoz

Kerítés lábazatot készít és bizonytalan az ehhez szükséges adalékanyag mennyiségének meghatározásában? Ellenőrizze, hogy szolgáltatási területünkön él és ha igen, a legegyszerűbb módja a segítség kérésnek, ha tejeskörűen kitölti adatlapunkat. Várja munkatársunk hívását, aki segítségére lesz mennyiségi kérdésekben és a kiszállítás időpontjáról is tájékoztatni tudja Önt!