0-8 sóder egyszer rostált - esztrich betonozáshoz

0-8 sóder
A 0-8 sóder egy standard szemcseméretű apró szemű kavicsos homok. Különböző mechanikai feldolgozási eljárásokkal nyernek ki és tisztítanak meg. (egyszer rostált).
 • Jó vízáteresztő képességű.
 • Alacsony szervesanyag-tartalmú.
 • Kiegyensúlyozott szemcseméreti eloszlású.
Ideális olyan beton öntésére, amelynek nem kell nagy szerkezeti terhelést hordoznia, mint például a garázspadló vagy terasz. Ilyen esetben a kavicsos homokkal történő beton készítéséhez csak cementet és vizet kell hozzáadni és már kész is a könnyen elkészíthető, saját beton. A keverési arány 1 rész cement 5 rész kavicsos homok, 1/2 rész víz. A megfelelő keveréssel jó betonhabarcsot kap.
Esztich sóder: 12.065 Ft
 

Hol hasznosítható?

 1. Útépítésben: Alapozásként használják útszakaszok, járdák, parkolók alatti rétegekben. Megfelelő alapot biztosít az aszfalt-, vagy betonrétegek számára.
   
 2. Támfalaknál: Vízelvezetési rétegként használják a támfalaknál, hogy megakadályozzák a talaj felázását és nyomásának növekedését.
   
 3. Csatornázásban: Csővezetékek körüli töltésanyagként, hogy megakadályozza a sérüléseket és biztosítsa a víz elvezetését.
   
 4. Tájépítészetben: Dekoratív felületek létrehozására és vízelvezetési célokra.

Viszonylag egyenletes szemcseméret-eloszlással rendelkezik, ami sokféle műszaki alkalmazásnál előnyös.
Kiválasztásakor fontos figyelembe venni a tervezett alkalmazás műszaki követelményeit  és esetleg szükség lehet egy szakemberrel történő konzultációra, ha a legmegfelelőbb típus és minőség kiválasztása a cél.

0-8 sóder kerítés lábazathoz

Kerítés lábazatot készít és bizonytalan az ehhez szükséges adalékanyag mennyiségének meghatározásában? Ellenőrizze, hogy szolgáltatási területünkön él és ha igen, a legegyszerűbb módja a segítség kérésnek, ha tejeskörűen kitölti adatlapunkat. Várja munkatársunk hívását, aki segítségére lesz mennyiségi kérdésekben és a kiszállítás időpontjáról is tájékoztatni tudja Önt! Folyó évi sóder vételárainkat is tanulmányozhatja!