Dekor kavics

dekor kavics
Dekor kavics nagy teret enged a kreativitásának. Használhatja tisztán gyakorlati célokra - vízelvezetésre és talajerózió elleni védekezésre, valamint esztétikai megfontolásból - kerti utak, növénnyel beültetett területek díszítésére (talajtakaró). Nagy szilárdsága és tartóssága miatt évekig örömét lelheti benne. Ellenáll a kedvezőtlen időjárási hatásoknak (fagynak, hőségnek), így nem veszíti el eredeti színét és nem deformálódik. Egyhelyben marad, nem terjed szét a kertben.  Természetes megjelenésének és színei gazdagságának köszönhetően vásárlóink ​​egyik leggyakrabban választott díszítőeszköze. Ideális kerti vagy városi építészet kiegészítőjeként. Használhatja függetlenül attól, hogy milyen típusú kertje van - virágos, fás, klasszikus vagy tematikus elrendezésben. Tetszés szerint kombinálható lépőkövekkel, kerámiával vagy fával. Ez a sokoldalúság az, ami miatt több ezer vásárló megszerette.

Br. ára: 18.415 Ft/m3

 

Néhány ötletünk:

1. Az autó felhajtó lehetőséget biztosít arra, hogy ez a természetes kő nagy felületet fedjen le. Kialakításuk relatíve olcsó. Csökkentik a burkolt felületek számát is, ami elősegíti az esővíz bejutását a talajba. Támogatják a helyi talajökoszisztémát, miközben csökkentik a csatornarendszerek terhelését.
2. Kiválóan alkalmas cserepek vagy konténerkertek létesítésére a teraszon. Használja mulcsként úgy, hogy vékony kőréteget helyez a talajra. Ez kiemeli a növényt, és megvédi a virágföldet az eróziótól és a fokozott párolgást is megakadályozzák.
3. Tegye próbára talajtakaróként pozsgások és szárazságtűrő növények számára. Az ingatlan egyes területein csak egy kis töltőanyagra van szükség, hogy javítsa a megjelenést, vagy megtörje az udvar egyes helyeinek egyhangúságát!
4. A kavicsos teraszok évszázadok óta a kerttervezés alappillérei! És ennek jó oka van. Gyönyörűek, kevés karbantartást igényelnek, és a különféle építészeti stílusokhoz egyaránt illeszkednek.
5. Helyezzen be kisebb mennyiséget a madárfürdőbe, hogy a kisebb madarak, például a rozsdakarkuak is hozzáférjenek a vízhez. Azt is észreveheti, hogy pillangók és méhek látogatják a madárfürdőt, ha van egy sekély terület, ahol sziklák találhatók.
dekor kavics kertben

Nap mint nap lehetőségünk van számos ügyfél kérdését fogadni, akik elvárják tőlünk, hogy a céljaiknak megfelelő anyagot javasoljunk. Az évek során megszerzett nagy tapasztalatnak köszönhetően ez nem okoz nehézséget számunkra. Ha Önnek is segítségre ven szüksége, töltse ki ajánlatkérőnket és munkatársaink rövidesen hívni fogják! Szállítási területünk teljes listáját megtalálják a linken. Házhozszállítási szolgáltatásunk részleteit a linken olvashatja!

Gyakran ismételt kérdések
  • 1 m3 díszkavics hány kg?

    1400-1500 kg

  • 1 négyzetméterre mennyi díszkavics kell?

    1 m2 10 cm vastagon 0,1 m3 kell

  • Milyen növényeket ültethetők a kavicsok közé?

    A legtöbb növény kavicsos kertbe ültethető, hiszen ez az anyag lehetővé teszi, hogy a talaj hosszabb ideig nedves maradjon. A díszkavics kiválasztásakor azonban az alacsony karbantartási igénye miatt célszerű olyan növényeket is választani, amelyek kevés gondozást igényelnek (öntözés és metszés tekintetében).