Kerti murva 5-12 és 12-20 a kocsibejáró fontos kelléke

kerti murva
A kerti murva 5-12 és 12-20 mm-es apró és közepes murvaszemcséit kocsibejáró murva névvel is illetik. Gyönyörű, fehér színskálájáról ismert. Díszkert, pihenőkertek díszítése és burkolása során különös jelentőséggel bír.
Hasznos lehet egy kőlapokkal fedett sétány monotóniájának megtörésére. Például a járólapokat vékony és jól kiegyenlített szemcseréteggel lehet körbevenni, ami a térközökbe is illeszkedik. 
Stílusossá teheti azokat a területeket, ahol a növények nem tudnak növekedni, mert fényszegények, nehezen öntözhetők.
Megfelelő szín- és méretválasztás esetén a fényt visszaverve természetes módon világítja meg a kertet, forma- és színkontrasztot hozhat létre a növényekkel, és még a kis tereket is különleges kompozíciókkal (például mozaikokkal) díszíti.

Frakciók

kerti murva 5-12 mm

5-12

13.970 Ft

kerti murva 12-20

12-20

13.970 Ft

Díszítő murvában rejlő lehetőségek

A kerti murva a kerttervezés egyik igazi csúcspontja, egy olyan anyag, amelyben a praktikum a szépséggel párosul. Egyaránt alkalmas száraz és nedves kertrészletek kialakítására.

  • Természetes megjelenése gyönyörűen harmonizál a különféle növényekkel, kerti építményekkel, harmonikus összképet alkotva. Minden kertnek időtlen eleganciát nyújt.
  • A dísz murva nem fakul, nem erodálódik, hosszú ideig megőrzi vonzó megjelenését.
  • Bármilyen kerti utat műalkotássá alakít, így nagyszerű alternatívája a betonútnak.  
  • A kerti tó a béke és a kikapcsolódás központja. Népszerű a tópartok megkomponálásában, harmonikus átmenetet teremt a víz és a talaj között.
dísz murva fűszegély
kerti murva felhasználása

Szeretné csobogója, tűzrakóhelye környékét lépcsője felületét változatossá tenni? Szökőkút-medemcébe elhelyezve a murvaszemeket csökkentheti a vízcseppek fröccsenését. Dísztavakban alkalmazva megváltoztatja a vízáramlást, így érdekes vizális hatás érhető el vele. Ha az "Ajánlatkérés" gombon elérhető adatlapunkat kitölti, munkatársunk telefonon keresni fogja. Így kérdéseit a területen tájékozott kollégánknak teheti fel. Érdekli, hogy Budapesten és a környéken hova szállítunk? Szolgáltatási terület oldalunkon erre is választ kap! Tekintse meg fuvarozási tájékoztatónkat is és a murva díjtételeit se hagyja figyelmen kívül!