Mosott kavics 4-8 a tökéletes gyöngykavics

mosott kavics 4-8
Mosott kavics 4-8 mm-es kavicsszemcséi (gyöngykavics) alkalmazásának egyik meghatározó része a szűrőrendszerekhez köthető, ami miatt gyakran szűrőkavics néven is nevezik. Széles körben használják szinte minden ipari vízkezelő rendszerben, hogy megkönnyítsék a víz áramlását.
A finom kavicsszemcsék kiválóan alkalmasak az oxidált vas eltávolítására a kútvízből.
A gyöngykavics a legkisebb, sima, természetesen lekerekített kavics. Természetes színei a barnától és a szürkétől a fehértől a szemet gyönyörködtető  sárgáig terjednek.
Egyes darabok kerekek, míg mások oválisak, törött alakúak is lehetnek. A méret, a textúra és a szín népszerű tereprendezési anyaggá teszik a föld feletti projektek esetén.
Gyöngykavics 4-8: 13.335 Ft
 

Mik a gyöngykavics jellegzetességei?

Kerek formájának köszönhetően a puha, még mezítláb is járható, így ideális kertészeti projektekhez.

Mivel kényelmes rajta járni, gyakran használják úszómedencék, tavacskák körül és minden olyan alkalmazásnál, ahol fontos a gyermekbarátság. Nem irritáló a házi kedvencek érzékeny mancsai számára sem.    

Elbűvöli az évelő ágyások vagy cserjeültetvények szerelmeseit is. Praktikus választás azok számára, akik elegáns, egységes és kevés karbantartást igénylő udvart szeretnének kialakítani.

A díszkertekben gyönyörű kertrészletet hozhat létre, aminek páratlan  növényvilága szemet gyönyörködtető. Az így létrejött vegetáció kevesebb gondozást igényel, mivel a kő csökkenti a gyomok növekedését és segít megtartani a vizet. A világos árnyalatok energiát és kontrasztot kölcsönöznek a környezetnek.
A kavicságyak jól mutatnak modern házikertekben vagy városi parkokban.

mosott kavics 4-8 felhasználása

Ön is szeretné dekoratív kavicságy segítségével egyedivé tenni telkét? Csak annyit kell tennie,hogy kitölti ajánlatkérésre létrehozott űrlapunkat, mi pedig a megadott mobilon kapcsolatba lépünk Önnel. Kérdéseit, vonatkozzanak azok mennyiségre, szállítási módjár, azonnal megválaszoljuk! Házhozszállítás Budapest összes kerületében és a főváros környékén vállalalunk. Kiszállítás  és a kavics árak részletei!