Mosott kavics 4-8

mosott kavics 4-8
Mosott kavics 4-8 mm-es szemcsemérete ideális teszi ömlesztett rakományként való szállításra. Mivel kavicsok terén minden a szemcseméretról szól, ezért alkalmazásának egyik meghatározó része a szűrőrendszerekhez köthető. Széles körben használják szinte minden ipari vízkezelő rendszerben, hogy megkönnyítsék a víz áramlását. A finom kavicsszemcsék kiválóan alkalmasak tereprendezéshez, illetve az oxidált vas eltávolítására a kútvízből. Felhasználható előregyártott betonelemek, betontömbök, szegélyek előállítására, valamint töltőanyagként finom betonhabarcs készítéséhez. Kerti munkákhoz illetve térkő alá ballasztként is kiváló. Gyalogutak burkolására és fa teraszok alapjául is szolgál, ahol elriasztja a rágcsálókat. Tiszta, sokszínű és tökéletes megjelenést biztosít a dekorációnak.

Br. ára: 12.065 Ft/m3

 

Alkalmazása:

Kerek formájának köszönhetően a puha, még mezítláb is járható, így ideális kertészeti projektekhez.

Mivel nagyon kényelmes rajta járni, a gyakran használják úszómedencék, kerti tavak és minden olyan alkalmazásnál, ahol fontos a gyermekbarátság. Rendkívül puha a házi kedvencek érzékeny mancsai számára is.    

De elbűvöli az évelő ágyások vagy cserjeültetvények szerelmeseit is. Praktikus választás azok számára, akik elegáns, egységes és kevés karbantartást igénylő kertet szeretnének kialakítani.

A díszkertekben gyönyörű területet hozhat létre, amelyekből a növények kiemelkednek. Így kevesebb gondozást igényelnek, mivel a kő csökkenti a gyomok növekedését és segít megtartani a vizet a talajban. A világos árnyalatok energiát és kontrasztot kölcsönöznek a kertnek.
A kavicságyak jól mutatnak modern épületeken vagy városi kertekben.

mosott kavics 4-8 felhasználása

Ön is szeretné dekoratív kavicságy segítségével egyedivé tenni kertjét? Csak annyit kell tennie,hogy kitölti ajánlatkérésre létrehozott űrlapunkat, mi pedig a megadott mobilon kapcsolatba lépünk Önnel. Kérdéseit, vonatkozzanak azok mennyiségre, szállítási módjár, azonnal megválaszoljuk! Házhozszállítás Budapest összes kerületében és a főváros környékén vállalalunk. Kiszállítás részletei!