Ágyazó murva

ágyazó murva
Az ágyazó murva elnevezés egy 2-5 mm szemcseméretű, egyedülálló kőzúzalékra utal, amely kiegyenlítő szerepet tölt be és ideális alátámasztást biztosítson az egyes burkolati egységek számára. "Kipárnázza" a burkolat felsőbb rétegeit, alkalmazkodik a különböző zónákban előforduló vastagságbeli eltérésekhez, hogy a kész felület sima és egyenletes maradjon. Apró szemcsemérete lehetővé teszi, hogy jobban kitöltse a hasadékokat, mint a nagyobb méretű murvaszemek, ezért jól tömöríthető, könnyen teríthető. Optimális tereprendezési projektekhez. Egyedülálló formája és mérete, pormentessége kiváló vízelvezetést és stabilitást biztosít, így népszerű választás támfalakhoz, teraszalapokhoz és egyéb kültéri építményekhez. Ellenáll az eróziónak és a kopásnak, így tartós és hosszú élettartamú választás bármilyen építési projekthez.

Br.ára: 15.875 Ft/m3

 

Alkalmazása:

Gyakran használják teraszok, sétányok, kerti utak, járdák és más kültéri építmények aljzataként is, mivel egyenletes és tartós alapot biztosítva.

Vastagsága a ráhelyezett burkolat és az alkalmazás típusától függően változik. Például egy műúthoz vastagabb tömörített zónára van szükség, hogy megfelelően viselje forgalom okozta fizikai terhelést.

A rugalmas kiegyenlítő rétegen való spórolás az egyik legbiztosabb módja bármely autóút élettartamának lerövidítésére. Ha néhány forinttal többet költ minőségi alapanyagokra, az egy megbízható befektetés, amely megtérül az általa nyújtott szolgáltatási évek során.
ágyazó murva felhasználása

Mielőtt kitölti ajánlatkérőnket, kérjük tájékozódjon szolgáltatási területünkről és a fuvar részleteiről! Űrlapunkon mobilszáma megadásával visszahívást kérhet!