Ágyazó murva 2-5 - erős, rugalmas, pormentes

ágyazó murva
Az ágyazó murva vagy pormentes murva elnevezés egy 2-5 mm szemcseméretű, egyedülálló murva típusra utal, amely kiegyenlítő szerepet tölt be és ideális alátámasztást biztosítson az egyes burkolati egységek számára.
"Kipárnázza" a burkolat felsőbb rétegeit, alkalmazkodik a különböző zónákban előforduló vastagságbeli eltérésekhez, hogy a kész felület sima és egyenletes maradjon.
Apró szemcsemérete lehetővé teszi, hogy jobban kitöltse a hasadékokat, mint a nagyobb méretű murvaszemek. Optimális tereprendezési projektekhez. Egyedülálló formája és mérete, pormentessége kiváló vízelvezetést biztosít, így népszerű választás támfalakhoz, teraszalapokhoz és egyéb kültéri építmények alapjához.

2-5 mm murva: 17.780 Ft/m3

 

Hol használják rendszeresen a pormentes murvát?

Gyakran használják kültéri építmények aljzataként, mivel egyenletes és tartós alapot biztosít.

Vastagsága a ráhelyezett burkolat súlya és az alkalmazás típusától függően változik. Például egy műúthoz vastagabb tömörített zónára van szükség, hogy megfelelően viselje forgalom okozta fizikai terhelést.

A rugalmas kiegyenlítő rétegen való spórolás az egyik legbiztosabb módja bármely autóút élettartamának lerövidítésére. Ha néhány forinttal többet költ minőségi alapanyagokra, az egy megbízható befektetés, amely megtérül az általa nyújtott hosszú élettartam során.
ágyazó murva térkő alá

Mielőtt kitölti ajánlatkérőnket, kérjük tájékozódjon szolgáltatási területünkről a idei murvakő vételárak és a fuvar részleteiről! Űrlapunkon mobilszáma megadásával visszahívást kérhet!