Homok árak - megrendelés 1 köbmétertől

homok
Mennyi egy köbméter homok ára? Hogyan, és mennyi idő alatt jut el a megrendelőhöz? Nézze át oldalunkat és kérdéseire választ kap!
A homok nem más, mint olyan kőszemcsék laza együttese, amelyek rendkívül kicsire erodálódtak.
Olyan ásványokat egyesít, mint a kvarc, földpát, csillám, magnetit, a szilícium-dioxid (SiO2), ami egy természetben is előforduló anyagfajta, a földkéreg közel egynegyedét alkotja.
Másik kulcsfontosságú alkotója pedig a földpát, ami a Föld felszínének közel háromnegyedét teszi ki. Az ásványok összetétele régiónként változik. A természetben sokféle homok létezik, amelyek többek között a szemcsézettségben térnek el egymástól. A legnagyobb 2 mm legkisebb 0,06 mm. Színe attól a kőzetfajtától függ, amelyből származik.

Kínálatunk

homok árak

Homok árak:

A vásárlás költségeit befolyásoló tényezők
 • a minőség
 • a kiválasztott homokfajta
 • a szükséges mennyiség
 • a távolság, amit a rakománnynal meg kell tenni
Homok árlista
(fajták)
Bruttó ár
(Ft/m3)
Bányahomok 9.017
Folyami 11.303
Vakoló 11.303
Falazó 11.303

Mik a jó minőségű homok követelményei?

 • nem lehet kémiailag aktív
 • nem tartalmazhat a levegő nedvességtartalmát megkötő sókat (pl. CaCl 2 , MgCl 2 stb)
 • nem tartalmazhat agyagot és iszapot; (gyakorlati okokból általában 3-4% agyag és iszap megengedett)
 • nem lehet benne szerves szennyezőanyag

A homok anyag modern civilizációnk alapja. Nélküle beton, habarcs, tégla, üveg, azaz modern építkezés nem létezne.

A legfontosabb a homokszemek formája!

A homokszemek formája befolyásolja a szemcsék egymáshoz való viszonyát, ami meghatározza a stabilitást!
Tisztában vagyunk azzal, hogy a megfelelő típusú homok alkalmazása kulcsfontosságú az építési projekt sikeréhez. Szakértő diszpécsereink segíthetnek elhárítani a nem megfelelő homokfajta beszerzésének buktatóit!
homok ajánlatkérés

Az online kitöltött űrlap beérkezését követően kollégáink keresni fogják, hogy a részleteket egyeztessék. Amennyiben telefonos elérhetőségét megadja, visszahívjuk!
Szolgáltatási területünk: Budapest és az agglomeráció adott településeire korlátozódik. Az áruszállítás részleteit a linkre kattintva érheti el!

homok szállítás
Homok szállítás:
Szolgáltatásunk nem ér véget az ömlesztett áruk értékesítésével! A szóródó rakományok esetén a termék célbajuttatása ugyanolyan fontos, mint maga az anyag minősége. Éppen ezért megértjük a határidők fontosságát és az Ön idejének értékességét, különösen az építőiparban.   A különböző homokfajtákat gyorsan és hatékonyan juttatjuk el Önhöz, hogy ne vesztegessük az idejét a projektek kivitelezése során. Tapasztalt sofőreinkkel 24 órán belül el tudjuk indítani rakományát.  Anyagszállítási igénye bármelyik homokfajtát is érintse, online ajánlatkérőnkön vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent megteszünk, hogy megtaláljuk az Ön elvárásainak megfelelő megoldást.
Gyakran ismételt kérdések
 • Mi a kinetikus homok?

  Egy különleges homokfajta, amely nem szárad ki és nem tapad úgy, mint a hagyományos homokszemek. Speciális kötőanyaggal van összekeverve, amely lehetővé teszi, hogy a homokszemek összetapadjanak, de mégis könnyen formázhatók legyenek. Népszerű játékanyag gyermekek számára. Szabadon alkothatnak vele, fejleszthetik a kreativitásukat valamint finommotoros készségeiket. Felnőttek számára is szórakoztató lehet és stresszoldásra is használható

 • 1 tonna homok hány m2-re elég?

  1 m3 homok kb 1600 kg. 1 tonna így 0,6 m3. 10 cm vastagon 6 m2-re elég.

 • 25 kg homok hány köbméter?

  0,015m3