Kulé kavics 24-40

Kulé kavics 24-40
A kulé kavics - 24-40 mm - a durva kavicsok osztályába nyert besorolást. (Ide tartoznak 20 mm-nél nagyobb, de legfeljebb 40 mm-es kavicsszemek).
Mint ilyen, főként táj- és tereprendezésben, valamint töltőanyagként használatos. Útépítéshez ásványi keverékekben is felhasználják fagyvédő alaprétegként.
Világos színű változata sokkal tágasabbá teszi a kültereit.
Ha magas agyagtartalmú területen él vagy több autó számára szeretne felhajtót építeni, alkalmazása messze a legjobb és legbiztonságosabb megoldás.
Azt is javasoljuk, hogy durva kavicsot használjon a járólapok alá, ha a területen heves esőzések vannak, vagy problémák adódtak a csapadékból származó nedvesség elszivárgásával.
Kulé kavics 24-40: 12.700 Ft
 

További alkalmazása

Előnye ennek a típusnak a természetes eredete. Sokféle színben elérhető, így tökéletesen harmonizálni fog a környező növényzettel és az épített környezettel.
Jól használható szökőkutak vízmedencéjének egyedibbé tételére, tómedrek szegélyezésére és száraz patakmedrek kibélelésére. Sötét színű árnyalatai különösen gazdagnak tűnik ezekben az alkalmazásokban.
A gabionokhoz is általában  nagyobb méretű kulé kavicsot használnak. Hogy mennyire durvát, az az ízlésétől függ: a nagyon durva darabok robusztus megjelenést kölcsönöznek, és a kövek között lyukak/üregek lesznek. Finomabb darabokkal az egész teljesebb lesz. Ezzel levonhatja a következtetést: ez sokszor ízlés dolga!
Jó előre gondolja át, melyik megjelenést szeretné létrehozni: a nyugodtat és kecsesebbet vagy kicsit keményebbet és robusztusabbat? Rendeljen finom vagy durva szemcséjűt 24 órán belül kiszállítjuk Önnek.
kulé kavics 24-40 tószegély

A rendelés leadását megelőzően  tekintse át szolgáltatási területünket. Majd nézze át  házhozszállítási szolgáltatásunkat. Űrlapunk kitöltése lehetőséget kínál visszahívás kérésére! Nyugodtan tegye fel az Önt foglalkoztató kérdéseket,  csapatunk készségesen megválaszolja őket! Komplett ártáblánk is elérhető.