Kulé kavics 24-40

Kulé kavics 24-40
A kulé kavics 24-40 mm szemcseméretével a durva kavicsok osztályába nyert besorolást. (Ide tartoznak 20 mm-nél nagyobb, de legfeljebb 40 mm szemcseméretű kavicsszemek). Mint ilyen, főként kert- és tereprendezésben, valamint töltőanyagként használtos. Útépítéshez ásványi keverékekben is felhasználják fagyvédő alaprétegként. Ezek a viszonylag nagy szemcsék ideálisak szegélyekhez vagy tavakhoz. Világos színű változata sokkal tágasabbá teszi a kertjét.
Ha rossz a vízelvezetésű területen él (az agyagos talaj például nagyon kevés vízelvezetést biztosít), vagy több autó számára szeretne felhajtót építeni, alkalmazása messze a legjobb és legbiztonságosabb megoldás. Azt is javasoljuk, hogy durva kavicsfajtát használjon a járólapok alá, ha a területen heves esőzések vannak, vagy problémák adódtak a vízelvezetéssel.

Br. ára: 11.430 Ft/m3

 

További alkalmazása

Előnye ennek a típusnak a természetes eredete és megfizethető ára. Sokféle színben elérhető, így tökéletesen harmonizálni fog a környező növényzettel és az épített környezettel. (A méretek alatt mindig szitaméreteket kell érteni. Ennek eredményeként egyes kövek nagysága eltérhet az alsó vagy felső mérettől. Egy hosszúkás kő hosszában áteshet a szitán, így kissé hosszabb és vékonyabb lesz, mint a tétel többi része.)
Jól használható szökőkutak aljzatának burkolására, tavak aljának kitöltésére és száraz patakmedrek kibélelésére. Ezenkívül a sötét színű árnyalatai különösen gazdagnak tűnik ezekben az alkalmazásokban.
A gabionokhoz is általában durva szemcseméretet használnak. Hogy mennyire durva, az az ízlésedtől függ: a nagyon durva darabok robusztus megjelenést kölcsönöznek, és a kövek között lyukak/üregek lesznek. Finomabb darabokkal az egész teljesebb lesz. Ezzel levonhatja a következtetést: ez sokszor ízlés dolga!
Jó előre gondolja át, melyik megjelenést szeretné létrehozni: a nyugodtat és kecsesebbet vagy kicsit keményebbet és robusztusabbat? Rendeljen finom vagy durva szemcséjűt 24 órán belül kiszállítjuk Önnek.
kerti kulé kavics 24-40

A rendelés leadását megelőzően  tekintse át szolgáltatási területünket. Majd nézze át  házhozszállítási szolgáltatásunkat. Űrlapunk kitöltése lehetőséget kínál visszahívás kérésére! Nyugodtan tegye fel az Önt foglalkoztató kérdéseket,  csapatunk készségesen megválaszolja őket!